StoryEditor

Dlhopisy s fixným výnosom až 7,5% ročne a viac

19.05.2016, 00:00

Rozšírte si portfólio a zhodnoťte svoje peniaze

Zaujímavú možnosť, ako zhodnotiť voľné finančné prostriedky s prijateľnou mierou rizika, ponúka investovanie do dlhopisov s fixným ročným výnosom. Práve tento spôsob investovania je medzi skúsenými investormi, ktorí si tvoria svoje porfólio investícií, stále populárnejší.

Fixný výnos od 7,5 percent ročne

Dlhopisy vydávané v rámci skupiny Proxenta majú fixný ročný výnos na úrovni 7,5 percenta, vyplácaný vždy raz za rok. Zainvestované finančné prostriedky (istina) sa klientom uvolnia vždy v pevne stanovený termín, a to podľa toho, o akú emisiu ide.

Trvanie investície je aktuálne tri roky a po uplynutí obdobia investície sú peniaze spolu s posledným výnosom zasielané klientom naspäť na ich účet, alebo podľa želania investora reinvestované. Dlhopisy Proxenty sú vhodné najmä pre investorov, ktorí s ohľadom na zásady diverzifikácie rizika už majú peniaze rozložené vo viacerých iných investíciách a chcú svoje portfólio rozšíriť o kvalitné slovenské dlhopisy.

Špeciálne bonusy

Výnos 7,5 percenta p.a. si môžu majitelia dlhopisov navýšiť o ďalšie bonusové percentá tým, že zainvestujú finančné prostriedky vo vyššom objeme. Hranicami pre takéto navýšenie sú 30 000 a 100 000 eur pričom ďalšou pridanou hodnotou je aj 50% zľava z poplatkov spojených s investíciou, a to už od výšky investície nad 100 000 eur. Nastavenie výnosovej politiky, spolu s bonusovými percentami za objem a so zľavou z poplatkov robia z dlhopisov Proxenty jedny z najatraktívnejších investičných produktov na slovenskom trhu.

Investovanie so skupinou Proxenta

Prostriedky investované do dlhopisov skupiny Proxenta sa zhodnocujú v jej vlastných investičných projektoch, najmä v oblasti stavebníctva a potravinárskej výroby. Ukážkou úspešného projektu je napríklad ukončený investičný projekt Dúhové bývanie v Nitre, v rámci ktorého bolo v dvoch etapách postavených a predaných 154 bytov v siedmich bytových domoch, aktuálne prebiehajúci investičný projekt Weinhauer v Bratislave alebo ďalšie pripravované projekty, či už komerčného, alebo nájomného bývania v Bratislave a ďalších mestách.

O Proxente

Proxenta je  skupina, ktorá na slovenskom trhu pôsobí od roku 2009. Za toto obdobie sprostredkovala svojim klientom investície do partnerských a vlastných projektov vo výške viac ako 120 miliónov eur.

Skupina pokrýva všetky oblasti spojené s investíciou – od realizácie investičných projektov, v ktorých sa zhodnocujú vlastné peniaze skupiny spolu s investíciami klientov, až po vydávanie vlastných cenných papierov a odborné činnosti spojené s predajom a so správou týchto cenných papierov.  

Viac o skupine Proxenta a jej produktoch a aktivitách sa dočítate na stránke www.proxentabroker.sk.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 18:44