StoryEditor

Krásna, hnedá a ZDRAVÁ pokožka? Opaľujte sa zdravo!

22.04.2016, 00:00
Čo sa opaľovania týka, ženy možno rozdeliť do viacerých skupín. Niektoré sa krásne do hneda opália doslovne “na počkanie”, iné sú najprv červené, potom postupne hnednú… Na zdravé a dlhotrvajúce opálenie by mali myslieť všetky skupiny.

Áno, áno, je iba apríl a počasie vonku kolíše, raz až príliš teplo a slnečno, potom chladno a zamračené, prípadne dokonca vietor. Možno si preto hovoríte, že začať riešiť tému opaľovania sa je trošku mimo obdobie. Omyl! Ak sa chcete opáliť naozaj krásne dohneda, ak chcete, aby vaše opálenie pretrvalo čo najdlhšie a najmä, aby bolo zdravé, už dnes by ste si vo svojej lekárni mali kúpiť prípravok Revital Super beta-karotén. Pre dosiahnutie spomínaných efektov je totiž vhodné začať s jeho užívaním približne 2-3 mesiace pred plánovaným vystavovaním sa slnku. Okrem iného tak najmä predídete tomu, že vaše opálenie bude síce pekné, ale pre vašu pokožku nezdravé.

Tabletky s rastlinným extraktom a obsahom vitamínov je vhodné užívať pri vystavovaní pokožky slnku, ale aj soláriu. Účinné látky prispievajú k získaniu a udržaniu krásnej farby pokožky po pobyte na slnku. Majú však aj ďalšie funkcie - prispievajú k udržaniu normálneho stavu zraku, vlasov, nechtov a pokožky, ochrane pred oxidatívnym stresom, normálnej tvorbe kolagénu na normálnu funkciu kože a napokon normálnej funkcii imunitného systému.

Revital Super beta-karotén obsahuje okrem beta-karoténu kombináciu prirodného extraktu z nechtíka lekárskeho, ktorý je zdrojom prírodných kartoneidov luteínu a zeaxantínu, vitamínov E a C, selénu a učinných látok biotínu.

Biotín priaznivo ovplyvňuje kvalitu pokožky a je nepostrádateľný na celkovú vitalitu organizmu.
Vitamín E a selén sú významnými antioxidantami, prispievajú k ochrane buniek pred oxidatívnym stresom. Pomáhajú odstraňovať voľné radikály, ochraňujú bunky pred ich poškodením, a tak aj starnutím.

Vitamín C podporuje imunitný systém a priaznivo ovplyvňuje stav pokožky.
Napokon beta-karotén je provitamínom vitamínu A, ktorý udržiava normálny stav pokožky, stará sa o ňu a pomáha jej získať a udržať krásnu farbu po pobyte na slnku.


Je úplne jedno, či už máte vybranú konkrétnu dovolenkovú destináciu s termínom. Ak viete, že počas leta určite plánujete tráviť čas okrem iného aj naberaním slnečných lúčov a napĺňaním túžby po krásnom opálení, myslite už dnes na to, aby bolo nielen krásne, ale aj zdravé. Revital Super beta-karotén kúpite v každej dobrej lekárni. Viac informácií nájdete tu.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
27. apríl 2024 00:02