StoryEditor

JARNÝ DETOX S GOJI

20.04.2016, 00:00
Jar je ideálne obdobie pre očistnú kúru organizmu. Naordinujte si jarný detox a prečistite svoje telo, mimo iné i s pomocou pravidelnej dennej dávky HIMALYO ORIGINAL GOJI 100% juice.

Jarná detoxikácia nám nie len  prečistí organizmus, ale zlepší náš celkový zdravotný stav. Vďaka detoxu môžu zmiznúť potiaže s trávením, problémy s pokožkou a pleťou. Dokonca môže dôjsť k obnoveniu celkového metabolizmu.

Pre očistu organizmu nie je potrebné podstupovať drastické pôsty, stačí sa len zmierniť a svoj jedálniček obohatiť o zdravšie, nutrične vyvážené potraviny. K tým rozhodne patrí aj Goji alebo kustovnica čínská, ktorá patrí medzi najzdravšie ovocie na Zemi. Produkty z Goji sa objavujú na našom trhu v najrôznejšej kvalite, na čo je potrebné dať si pozor.

HIMALYO GOJI ORIGINAL 100% juice je prírodný, nezahusťovaná a ničím neupravovaná, živá tekutina bez akýchkoľvek prídavných látok, za studena lisovaná z výberových, ručne triedených plodov. Pre výrobu jedného litra juice je zpracovaných 6 kg výberových plodov. Prírodný juice GOJI ORIGINAL má po premiešaní relatívne nízku viskozitu a pomerne rýchlo sa rozvrstvuje na rozdiel od umelo zahusťovaných džúsov. Kvalitu ORIGINAL GOJI juice môžete skontrolovať už pri nákupe vďaka číremu prevedeniu fľaše.

Vďaka vysokej koncentrácii účinných látok v GOJI ORIGINAL 100% juice stačí 25 ml pre pokrytie doporučenej dennej dávky antioxidantov, vitamínov a minerálov. Ideálna doba pre jeho konzumáciu je ráno nalačno.

Kvalitné HIMALYO sušené plody GOJI EXCLUSIVE majú prírodnú, oranžovú farbu a na ohmat sú lepivé a mäkké. Môžu sa konzumovať samostatne (na pokrytie dennej dávky živín stačí hrsť denne) alebo pridávať do koktailov, šalátov, jogurtov a ďalších pokrmov.
K jarnej detoxikácii rozhodne patrí ai pravidelný pohyb, relaxácia, ale aj dostatočný prísun tekutín, najlepšej čistej vody.
Naštartujte sa s GOJI, budete milo prekvapený, ako dobre sa budete cítiť už po mesiaci užívania. Poznajte všemocné účinky GOJI a tešte sa tak z celkovej regenerácie spoločne s jarnou prírodou!
Viac na www.HIMALYO.sk

Tieto produkty môžete zakúpiť na www.allexx.sk.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 05:30