StoryEditor

Dve či tri izby? Večná dilema mladých párov

20.04.2016, 00:00
Výhody dvojizbového bytu sú jasné. Okrem nižších nárokov na údržbu sú to predovšetkým financie. Pretože nižšia cena = menšia splátka hypotéky = viac peňazí na život. Ak sa na to ale pozriete optikou budúcnosti, možno zistíte, že ísť rovno do troch izieb nemusí byť vôbec zlý nápad.

Slováci sa neradi sťahujú. Podľa prieskumu jednej zo slovenských bánk sa tretina z nás v živote nesťahovala a takmer polovica zažila len jedno či dve sťahovania. A tak mnoho mladých, ktorí spravidla začínajú v jednoizbových bytoch, tieto po založení rodiny mení za trojizbové.

Tri izby, sen mladej rodiny

Trojizbový byt je totiž pre mladú rodinu ideálnym riešením. Pre dvojice bez detí je to luxus, v ktorom si môžu dovoliť hosťovskú izbu pre návštevy alebo domácu pracovňu pre čoraz obľúbenejší „home office“. Pre rodiny s jedným či dvoma deťmi zasa rozumný štandard, ktorý nezaťaží rodinný rozpočet vysokými prevádzkovými nákladmi. Navyše sa vyhnete opätovnému kolotoču spojenému so sťahovaním, ktorý v dvojizbovom byte príde, ani sa nenazdáte.

herrys4

V Novom Ružinove už od 130 000 eur

Priemerná cena dvojizbového bytu v novostavbe v Bratislave sa pohybuje okolo 110 tisíc eur. V mestských vilách v novej bratislavskej štvrti Nový Ružinov nájdete trojizbové byty už od 130 000 eur. Rozdiel v mesačnej splátke 30 – ročnej hypotéky tak pri súčasných sadzbách predstavuje len zhruba 70 eur. Byty v Novom Ružinove sú prakticky dispozične riešené a spĺňajú vysoký štandard kvality. Každý z nich má loggiu alebo terasu a k dispozícii aj murovanú pivničnú kobku a parkovacie státie v odvetraných polozapustených garážach.

Kúpte si byt od suseda

Exkluzívnym predajcom projektu Nový Ružinov je realitná kancelária HERRYS. Jej predajcovia Novému Ružinovu dôverujú natoľko, že si v ňom viacerí sami zarezervovali svoje budúce bývanie. Jeden z nich, Martin Papcún, o dôvodoch, prečo si vybral práve Nový Ružinov, hovorí: Spomedzi množstva projektov na trhu ma zaujal nielen dobrý pomer ceny, kvality a dizajnu stavby, ale aj výborná dostupnosť do všetkých častí Bratislavy, priame napojenie na cyklotrasu a v neposlednom rade množstvo zelených plôch, ktoré developer v okolí vybuduje. Skvelé je, že projekt je vo výstavbe a stavba rýchlo napreduje.“

Foto: Martin Papcún

Ideálne pre rodiny s deťmi

Celý projekt charakterizuje moderný dizajn a množstvo zelene. Tej je dokonca viac ako vyžaduje územný plán. Developer CZ Slovakia poňal riešenie lokality naozaj veľkoryso a zodpovedne a pre obyvateľov má v pláne vybudovať aj prevádzky služieb a obchodu potrebné pre plnohodnotný život veľkých aj malých. Svoje miesto by tu mohlo nájsť materské centrum, potraviny, fitness centrum a iné.A keď sa dobuduje ohlásená rýchlostná cesta R7, ktorá absorbuje všetku tranzitnú dopravu, z Nového Ružinova sa stane uzavretá lokalita, do ktorej budú jazdiť len jej obyvatelia a návštevníci.

herrys5

Blízko do mesta, blízko do prírody

Nový Ružinov je ideálnym miestom pre rodiny a mladých ľudí, ktorí obľubujú mestský spôsob života, športujú a radi vyrazia aj do prírody. Napojenie na Bajkalskú ulicu a diaľničný obchvat zabezpečí rýchly prístup tak do centra, ako aj do všetkých častí Bratislavy. Priamo v areáli bude začínať cyklotrasa, ktorou sa za 8 minút dostanete napríklad k štvrti Eurovea bez toho, aby ste museli vstúpiť na akúkoľvek frekventovanú cestu. Opačným smerom sa zasa rýchlo dostanete na hrádzu na ľavom brehu Dunaja, ktorá je obľúbenou lokalitou nielen pre cyklistov, ale aj korčuliarov a bežcov. Dovedie vás napríklad aj do chránených Biskupických lužných lesov, ktoré si doteraz zachovali svoj nedotknutý charakter pripomínajúci tropickú džungľu a ukrývajú množstvo vzácnych druhov rastlín vrátane orchideí.  

O výhodách projektu z dielne developera CZ Slovakia sa môžete presvedčiť aj vy. Kliknite na www.novyruzinov.sk alebo si dohodnite stretnutie na 02 / 20 86 88 66.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 00:07