StoryEditor

Mladí liberáli spriaznení s ANO prídu na konferenciu do Nízkych Tatier

10.08.2005, 19:21
Autor:
TASRTASR

O budúcnosti modernej spoločnosti budú oddnes do nedele debatovať na konferencii v Krpáčove v Nízkych Tatrách mladí liberáli za účasti najvyšších predstaviteľov strany ANO. Konferenciu pripravila ANO v spolupráci s Európskou liberálnou stranou s finančnou podporou Európskeho parlamentu.
V hoteli Polianka sa bude počas piatich dní stretávať 38 liberálne zmýšľajúcich mladých ľudí zo Slovenska a Čiech, ktorí sú aktívni v oblastiach, ktorými sa tento seminár bude zaoberať. Budú to najmä ľudia z mládežníckej organizácie ANO Mladým - Liberálna mládež Slovenska, novinári a mladí členovia ANO.
Mládeži budú prednášať domáci aj zahraniční spíkri. Minister kultúry SR František Tóth a poslankyňa NR SR Beáta Brestenská vystúpia s prednáškami o univerzitnom vzdelávaní v 21. storočí so zreteľom na inovácie a informačnú spoločnosť. O možnostiach mladých ľudí v regionálnej samospráve bude rozprávať bratislavský župan Ľubo Roman, o médiách a vzťahoch s verejnosťou generálny sekretár ANO Juraj Puchý. Predseda ANO Pavol Rusko má podľa programu na starosti diskusiu pri grile. Debata by nemala obísť ani odluku cirkvi od štátu.
TASR o akcii informovala hovorkyňa ANO Magda Krasulová.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
07. máj 2024 02:44