StoryEditor

Anketa HN: Aký je váš názor na nový album Jany Kirschner?

25.04.2007, 00:00

Aký je váš názor na nový album Jany Kirschner?

S touto otázkou sme oslovili tých, ktorí si ho už stihli vypočuť.

Michal Kaščák, hudobník
- Album je veľmi pekný. Je to niečo medzi popom a folkom, ale pritom to znie veľmi súčasne a moderne. Sú to silné pesničky s dobrými melódiami. Počuť, že za albumom je veľa roboty. Myslím, že Jane sa podarilo niečo výnimočné, čo môže posunúť dopredu aj celú slovenskú popovú scénu. Podľa mňa má album šancu zarezonovať aj na hudobnom trhu mimo Slovenska. Jana by sa ním mohla zaradiť do vlny výrazných pesničkárok.

Peter Lipa, spevák
- Album je výborný, perfektný, precízny, do detailov premyslený a je teraz len vecou toho, koľko peňazí dá firma do promo takéhoto kvalitného projektu, aby sa to chytilo.

Yxo Dohňanský, hudobník
- Teším sa, že Janka sa napriek istote, ktorú mala tu, vydala do sveta a že si urobila naozaj album, ktorý sa páči jej a mám pocit, že to na ňom veľmi cítiť. A krásne spieva.

Peter Cagáň, hudobný publicista
- Jana Kirschner zostala sama sebou aj na novom albume, štýl príliš nezmenila. Zvuk je profesionálny a krištáľovo čistý, piesne príjemné na počúvanie, pribudol len jemný nádych country, čo trochu vyvoláva paralely s Norah Jones. Držím jej palce, aby urobila dieru do sveta, napriek tomu (aj našťastie), že nenahrala prvoplánovo komerčný album. Obávam sa, že doma ju rádiá s výnimkou Rádia_FM odignorujú, ale kto bude chcieť, cestu k jej hudbe si nájde.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/servisne-prilohy, menuAlias = servisne-prilohy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
07. máj 2024 08:06