StoryEditor

Komunisti spustili kampaň o eure

04.10.2007, 08:01
Začiatkom októbra sa na Slovensku objavili billboardy s textom "Bojíte sa eura?" Nejde pritom o kreatívu víťazov informačnej a komunikačnej kampane pre zavedenie eura Creo/Young & Rubicam a Mediaedge:cia Slovak Republic, ale o iniciatívu komunistov. Pre TNky.sk to vyhlásil splnomocnenec Vlády SR pre euro, Igor Barát.

Na Slovensku sa začiatkom októbra objavili tajomné billboardy, znázorňujúce euromincu a holé ruky. Predstava o tom, že vizuál pochádza od víťaza eurotendra je však mylná. Podľa splnomocnenca Vlády SR pre zavedenia eura na Slovensku, Igora Baráta je za tajomnými billboardami Komunistická strana Slovenska (KSS). Práve tento politický subjekt zverejnil predvčerom na svojej internetovej stránke www.KSS.sk vyhlásenie s titulom „EURA sa nemusíme báť“.

 

Výňatok z vyhlásenia KSS:
Aby vláda v roku 2009 nemusela obhajovať výrazné zvýšenie cien, hlavne potravín, nastal jav, že počnúc výrobcami týchto komodít už dnes dochádza k plynulému, nenápadnému rastu cien vstupných surovín a v konečnej fáze finálnych produktov. Filozofia je taká, že je nevyhnutné tieto ceny zvyšovať, aby sa aspoň porovnateľne dostali na úroveň cien potravín v západných krajinách Európskej únie. Stále sú u nás potraviny lacnejšie a čo sa týka kvality, v mnohých prípadoch aj kvalitnejšie ako tam.“ – www.KSS.sk

 

Víťazi eurotendra Creo/Young & Rubicam a Mediaedge:cia Slovak Republic sa od celej veci dištancovali.

 

 

 

Zdroj:
TNky.sk,
KSS.sk

menuLevel = 1, menuRoute = dennik, menuAlias = dennik, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
16. apríl 2024 13:43