StoryEditor

UPC má oddnes v ponuke TV Lux

17.12.2008, 12:51
Spoločnosť UPC dnes zaradila do svojej ponuky katolícku televíziu TV Lux. TV Lux sa charakterizuje ako televízna stanica s vysielaním pre celú rodinu, ktorá stavia na duchovných hodnotách a tradíciách rímsko-katolíckej cirkvi.
Vysiela široké spektrum informačných, vzdelávacích, publicistických, ale aj zábavných programov určených pre divákov všetkých vekových skupín, v ktorých ponúka svoj pohľad na duchovný život.

Od dnešného dňa bude TV Lux zaradená v ponuke analógovej káblovej televízie v Bratislave, do konca týždňa v Košiciach, Žiline, Trnave či Banskej Bystrici a do Vianoc ju budú môcť sledovať diváci vo všetkých 32 mestách, kde spoločnosť UPC poskytuje služby káblovej televízie. V blízkej dobe sa TV Lux stane súčasťou aj digitálnej káblovej televízie UPC. Diváci si novú stanicu nájdu na predvoľbe, kde doteraz vysielala TV Noe. Tá naďalej ostane súčasťou digitálnej káblovej televízie UPC Digital, ktorá v Bratislave a Košiciach ponúka vyše 80 televíznych programov všetkých žánrov.

TV Lux vysiela denne od 7:00 do 24:00, od mája tohto roku, a jej zakladateľmi sú produkčné štúdio Lux communication, Saleziáni don Bosca - Slovenská provincia a Konferencia biskupov Slovenska (KBS). „V čase, keď sú ľudia zaplavení množstvom informácií a často znechutení plytkosťou a bulvárnosťou, ponúkame kanál rodinnej televízie, s ktorou sa diváci budú cítiť dobre a s radosťou si ju zapne dieťa, dospelý i starší človek. Chceme prinášať ľuďom radosť a nádej, chceme ponúknuť alternatívu, ktorá šíri pokoj a povzbudenie,“ uviedol riaditeľ a konateľ TV Lux Marek Poláček.



menuLevel = 1, menuRoute = dennik, menuAlias = dennik, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
20. apríl 2024 12:15